Medlemsavgift samt Information inför SM

TILL HEDEMORA ARMSPORTARE!!!!

Lite kort info igen och det är snarlikt det förra men lite annat med så läs detta. Medlemsavgiften på 500:- kronor måste in senast den 31/1 på Bankgironummer 805-2250 glöm inte att märka med vad det avser och från vem.

Startavgiften till SM på 300:- ska vara betald senast den 26/2 på Bankgironummer 805-2250 glöm inte att märka med vad det avser och från vem.

Boendet i Vimmerby under SM helgen på 600:- ska vara betald senast 26/3 på Bankgironummer 805-2250 glöm inte att märka med vad det avser och från vem. Bussen till SM i Vimmerby kostar 400:- och den kan man betala direkt kontant till mig (Jocke) från nu och fram till avfärd, man kan även sätta in på konto Swedbank kontonummer 8114-1,63 453 237-8 samma där märk isåfall vem det kommer ifrån och vad det avser.

Bankettmiddagen hålls lördagen den 29 mars 2014. Den består av amerikansk buffé och kostar 170 kr per person exklusive dryck. Ni som vill gå på banketten kan tala om det för mig (Jocke) så anmäler jag alla oss som går dit. Var och betalar banketten på plats.

Tävlingströja samt Hoodtröja fins att prova ut sin storlek ner i lokalen för dom som är intresserade av dom, priset för dom tillsammans är inte riktigt klar men troligen landar det på samma summa som tidigare men återkommer med det. Vid funderingar är det bara att ta kontakt med någon i styrelsen.

 

/ Jocke